Hoppa till huvudinnehållet

Värmländske centern kan vara på väg bort från Luleå

Publicerad:
Är Linus Fröbergs tid i Luleå över? Klubbens general manager Ulf Engman säger till Hockeynews att centern verkar vara på väg bort.
Är Linus Fröbergs tid i Luleå över? Klubbens general manager Ulf Engman säger till Hockeynews att centern verkar vara på väg bort.

Linus Fröbergs kontrakt med Luleå har löpt ut, och det ser inte ut som att den värmländske centern kommer att fortsätta i klubben.

– Det lutar åt att Fröberg kommer att lämna också. Det är inget definitivt sagt, men det är väl de signaler jag känner att vi har fått på slutet, säger klubbens GM Ulf Engman till Hockeynews.

De senaste åren har värmländske centern Linus Fröberg, 29, spelat i Luleå och han är en av de spelare klubben förde fortsatta diskussioner med efter säsongens slut.

Men nu ser det ut som att Fröberg är på väg bort från Luleå.

– Det lutar åt att Fröberg kommer att lämna också. Det är inget definitivt sagt, men det är väl de signaler jag känner att vi har fått på slutet, säger Luleås general manager Ulf Engman i en intervju med Hockeynews.

Fröberg har tidigare i sin karriär gjort både J20- och SHL/elitseriematcher för Färjestad, och spelade även en säsong i BIK Karlskoga innan han fortsatte resan i Växjö, HV71 och Luleå.

Artikeltaggar

BIK Karlskoga A-lagFärjestad BK HerrHV71IshockeyLinus FröbergLuleå HockeySHLVäxjö

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.