Hoppa till huvudinnehållet

Pulversläckarvandalism i lägenheten blir polisärende

Publicerad:
En polispatrull i Edsvalla blev invinkad av en man som hade problem med sin inneboende. Bilden är en genrebild.
En polispatrull i Edsvalla blev invinkad av en man som hade problem med sin inneboende. Bilden är en genrebild. Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

En polispatrull i Edsvalla blev invinkad av en bekymrad man. Hans inneboende ska ha tömt en pulversläckare i deras lägenhet.

I måndags den 1 maj blev polispatrullen kontaktad av en man i 50-årsåldern i Edsvalla. Enligt mannen ska hans inneboende, en 34-årig man, ha slagit sönder hans dator och sedan tömt en pulversläckare i lägenheten. Något värde på datorn är inte fastslaget, men lägenheten blir sannolikt svårstädad på grund av pulvret från släckaren. Den inneboende mannen misstänks för skadegörelse.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättEdsvallaSkadegörelse

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.