Hoppa till huvudinnehållet

Rottneros höll undan och vann mot Kils AIK

Publicerad:
Kils AIK FK förlorade mot Rottneros IK
Kils AIK FK förlorade mot Rottneros IK

Bortalaget Rottneros tog greppet om matchen mot Kils AIK i första halvlek, och ledde med 3-0 i paus. I andra halvlek kom Kils AIK närmare, men matchen i division 5 Värmland västra herr i fotboll slutade 3-2 till Rottneros.

Rottneros tränare Toni Minoldo kommenterade matchen:

– Vi spelade jättebra i första 45 minuter men Zamberlan var tvungen att kliva av på grund av skada, så vi behövde ändra formation och förlorade en av vår mest tongivande spelare. Kil skapade en del problem för oss via långbollar men vår målvakt Gasparello gjorde två frilägesräddningar av toppklass för hålla resultatet nere på 3-2.

Målskyttarna bakom segern var Gustav Andersson, Carl Lykken och Nicola Zamberlan. Zlatan Hazbic och William Mott gjorde målen för Kils AIK.

Det här var Kils AIK:s andra uddamålsförlust den här säsongen.

När lagen senast möttes, 2016, blev det seger för Kils AIK med 4-0.

Torsdag 4 maj 19.00 spelar Kils AIK borta mot Rinn. Rottneros möter Örnen hemma på Ekebyvallen söndag 7 maj 16.00.

Artikeltaggar

Division 5 Värmland västraFotbollKils AIK FKRottneros IKSannerudsvallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.