Hoppa till huvudinnehållet

50 kvadratmeter stort hus i Sysslebäck sålt för 250 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på Nygårdsvägen 12 i Sysslebäck är nu klar.

Nya ägare är Kathrine Holme och Christer Haldammen från Kongsvinger, Norge och säljare är Eva Ingela Maria Carlsson. Huset är byggt 1940 och har en boyta på 50 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i april 2023 och priset blev 250 000 kronor.

I somras såldes ett annat hus alldeles i närheten, på Skyllbäck 3. Där landade priset på 1 000 000 kronor för det 80 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSysslebäckTorsby kommunVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.