Hoppa till huvudinnehållet

Klart med ägarskifte för gård i Brunskog – pris: 2 925 000 kronor

Publicerad:

Morgan Christoffer Wäxfeldt, 35, och Marie Josefin Andersson, 30, boende på Bäckelid Storhagen i Brunskog har tagit över fastigheten på Bäckelid Storhagen 1 i Brunskog från Nils Kenneth Johansson.

Ägarbytet blev klart i april 2023 och köpesumman blev 2 925 000 kronor. På gården finns ett hus med en boyta på 122 kvadratmeter, 40 hektar skogsmark (samt ett skogligt impediment) och åkermarker på 6 hektar. Även en ekonomibyggnad på 370 kvadratmeter står på fastigheten.

Artikeltaggar

Arvika kommunBostad och byggenBrunskogFastighetsaffärerVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.