Hoppa till huvudinnehållet

Lennström kan ta storslam – nominerad till ännu ett pris

Publicerad:
Reporter Solveig Voyce
Solveig Voyce
solveig.voyce@nwt.se
Theodor Lennström kan vinna tre priser vid Hockeygalan nästa vecka.
Theodor Lennström kan vinna tre priser vid Hockeygalan nästa vecka. Foto: FREDRIK KARLSSON

Theodor Lennström kan komma att ta storslam vid Hockeygalan nästa vecka. Den förre FBK-stjärnan presenteras nu som en av de nominerade att bli Årets mest värdefulle spelare.

Färjestads förre stjärnback Theodor Lennström kan bli trippelt prisad vid Hockeygalan den 2 maj. Han är nu nominerad i kategorierna Årets mål, Årets back och på tisdagen blev han presenterad som en av kandidaterna att bli Årets mest värdefulle spelare.

De övriga nominerade i kategorin är Antti Suomela, Oskarshamn, Patrik Karlkvist, Oskarshamn, Oscar Möller, Skellefteå och Jonathan Pudas, Skellefteå.

De nominerade har tagits ut av en jury som består av tränare och lagkaptener i SHL samt hockeyprofiler och journalister. Rösterna baseras på spelarnas prestationer i grundserien.

Färjestad har flera nominerade som kan få pris på galakvällen. Tomas Mitell kan bli Årets tränare och Axel Bergkvist är nominerad i kategorin Årets rookie.

Mitell nominerad – FBK-coachen kan bli Årets tränareLennström kan prisas – nominerad till Årets back

Artikeltaggar

FärjestadFärjestad BK HerrIshockeyJuryOskarshamnSHLSkellefteåSportTheodor Lennström

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.