Hoppa till huvudinnehållet

Jakob Carlson matchvinnare när IFK Kristinehamn vann mot Västanvik

Publicerad:
Västanviks AIF förlorade mot IFK Kristinehamn Fotboll
Västanviks AIF förlorade mot IFK Kristinehamn Fotboll

IFK Kristinehamn tog en säker seger på bortaplan mot Västanvik i division 4 Värmland herr. Matchen slutade 1-2 (0-2) efter två mål av Jakob Carlson.

– En bra division 4 match, där det verkligen bjöds det på fin spel och många målchanser. Förlust med 2-1 speglar absolut inte matchen, där tycker jag VAIF är laget som skapar mest och skulle haft tre poäng. Dock så är IFK absolut inte ofarliga i sina omställningar. Gör man två mål och släpper in ett, så vinner man, så fungerar fotbollen, tyckte Västanviks tränare Cesar Acuna, efter matchen.

IFK Kristinehamns tränare Peter Samuelsson tyckte så här om matchen:

– Seger 2-1 mot Västanvik borta, Jacob gjorde två snygga mål. Det var ingen bra match. Västanvik lyfter långt i 90 minuter. Vi krigar och svårt och få tag i bollen. Men när vi väl fick det skapade vi bra lägen för att göra mer mål framåt, med två-tre frilägen.

Det var första segern för IFK Kristinehamn, efter 0-1 mot Hertzöga i premiären.

I nästa match möter Västanvik Råtorp borta på fredag 28 april 19.00. IFK Kristinehamn möter Töcksfors söndag 30 april 13.00 borta.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollGranevikIFK Kristinehamn FotbollVästanviks AIF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.