Hoppa till huvudinnehållet

Gustav Rydahl matchhjälte i AHL-slutspelet – se målet här

Publicerad:
Gustav Rydahl i Tre Kronors dräkt.
Gustav Rydahl i Tre Kronors dräkt. Foto: MAXIM THORE

Natten till torsdag, svensk tid, inledde Colorado Eagles slutspelet i AHL.

Matchen mot Ontario Reign gick till övertid och där klev Gustav Rydahl fram och avgjorde för sitt lag.

Det har varit ont om poäng för Gustav Rydahls del på slutet men när slutspelet i AHL inleddes blev han matchhjälte.

Efter tre perioder mellan Colorado Eagles och Ontario Reign var ställningen 2-2. Sex minuter in i förlängningsperioden fångade Rydahl upp pucken i mittzonen och tog ett par skär in i offensiv zon innan han avslutade högt med ett dragskott.

– Jag var väldigt trött. Jag försökte bara få pucken ner mot mål för att sedan åka och byta, men det var ett bra skott. Publiken var fantastisk under matchen och gav oss mycket energi, sa Rydahl i en intervju till Colorado Eagles efter matchen.

Uppgifter placerar den förre Färjestadsspelaren Rydahl i Frölunda kommande säsong men än är han inte presenterad av klubben.

Artikeltaggar

AHLColorado EaglesGustav RydahlIshockey

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.