Hoppa till huvudinnehållet

Ann Lagerström föreläser i Karlstad om filosofi och jakten på lyckan

Publicerad:
Författaren Ann Lagerström gästar Karlstad i helgen.
Författaren Ann Lagerström gästar Karlstad i helgen. Foto: JESSICA GOW

Vem är jag? Vad vill jag? Vad är ett gott liv?

Är det frågor du grunnar över, kan du gå få nya infallsvinklar av Ann Lagerström. Hon gästar Karlstad under lördagen.

Ann Lagerström är existentiell samtalsledare, utbildare, föreläsare, journalist och författare. Nu kommer hon till Karlstad för att under rubriken ”Konsten att leva” föreläsa om hur vi människor söker efter rätta vägen till lycka.

Hon är en av författarna till boken ”Konsten att leva innerligt - existentialism för den moderna människan”, som kom ut 2008. Den är en populärvetenskaplig sammanfattning av den danske filosofen Sören Kierkegaards filosofi. I höstas kom boken i nyutgåva efter att ha varit slutsåld.

Han levde för 200 år sedan men hans livsfilosofi är högst aktuell. Den kan sammanfattas i att svaren på livsfrågorna må sökas i dig själv.

Ann Lagerström kommer till Folkuniversitetets lokaler på Drottninggatan 26 och håller en dialogföreläsning om kulturhistoria, filosofi och livskunskap.

Föreläsningen arrangeras av Folkuniversitetet i samarbete med Existentiella Nätverket i Värmland.

Artikeltaggar

DrottninggatanFilosofiFolkuniversitetetFörfattareKarlstadLitteraturNöje/KulturSøren Kierkegaard

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.