Hoppa till huvudinnehållet

Tidigare BIK:aren byter SHL-lag: ”Bygga något bra över tid”

Publicerad:
Tim Juel.
Tim Juel. Foto: Adam Ihse/TT

Tidigare BIK Karlskoga-målvakten Tim Juel, 28 år, byter lag i SHL när han tar steget från IK Oskarshamn till Timrå IK.

Han har skrivit på ett treårsavtal.

Juel spelade i BIK:s allsvenska lag 2019–2020 och 2020–2021.

– Jag ser mycket fram emot att ansluta till grabbarna i laget i början på maj. Jag ser även fram emot att få bygga något bra över tid här i Timrå IK och fortsätta bygga på mitt målvaktsspel, som verkligen tagit fart de senaste fyra åren. Jag skulle säga att min största styrka på och utanför isen är min pålitlighet och rutin, man vet oftast vad man kan förvänta sig av mig som både målvakt och person, kommenterar Juel på Timrås hemsida.

Han fortsätter där:

– Det känns som att hela Timrå IK har något bra på gång framöver i och med alla hemvändare och truppbygget. Det vill jag vara en del av! Att en flytt till Timrå IK dessutom innebär att jag kommer närmare familj och vänner hemma i Östersund är en trevlig bonus.

Artikeltaggar

BIK KarlskogaIK OskarshamnIshockeyTim JuelTimrå IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.