Hoppa till huvudinnehållet

Kvinna greps misstänkt för misshandel: ”Hög berusningsgrad”

Publicerad:
Polisen grep en kvinna i 35-årsåldern.
Polisen grep en kvinna i 35-årsåldern. Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna i 35-årsåldern greps misstänkt för misshandel i Melleruds kommun.

Ett par började bråka sent på påskaftonskvällen och en av dem slog larm till polisen.

– När vi kommer fram till bostaden är berusningsgraden hög och i det här fallet griper vi en kvinna i 35-årsåldern misstänkt för misshandel. Brottsoffret är en man i 40-årsåldern, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Polisen är förtegen kring hur misshandeln ska ha gått till.

– Vi är försiktiga med information när det handlar om relationsvåld, men vi vill ändå berätta att vi hanterar de här ärendena. Under en sån här helg, en påskhelg, så är oftast berusningsgraden hög och då går vi inte ut med några detaljer.

Ingen av de inblandade behövde föras till sjukhus.

Kvinnan är nu misstänkt för misshandel i nära relation.

Artikeltaggar

ÅsensbrukBrott, lag och rättMelleruds kommunMisshandelThomas Fuxborg

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.