Hoppa till huvudinnehållet

Hus på 70 kvadratmeter sålt i Sysslebäck – priset: 1 400 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på Tutstadholmen 14 i Sysslebäck är nu klar.

Ny ägare är Willempje Reina Mosk från Pw Bergen, Nederländerna och säljare är Corry Gaastra-Wijbenga och Jan Gaastra. Huset byggdes 1994 och har en boyta på 70 kvadratmeter samt en tomt på drygt 1,4 hektar. Ägarbytet blev klart i november 2022 och priset blev 1 400 000 kronor.

I vintras såldes ett annat hus lite mindre än en kilometer därifrån, på Ringvägen 4. Där blev priset för det 110 kvadratmeter stora huset 600 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSysslebäckTorsby kommunVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.