Hoppa till huvudinnehållet

Det är synd om män i skor – två norrlänningar och en äggröra gästar Arenan

Publicerad:
Charlotte Lindmark och Mia Westin spelar Kent och Maurits som ”vet allt om årtal, bensinpris och grannar”.
Charlotte Lindmark och Mia Westin spelar Kent och Maurits som ”vet allt om årtal, bensinpris och grannar”. Foto: Riksteatern

Det är synd om män i skor.

Det är i alla fall vad som står på affischerna när teatergruppen Glugg produktion gästar Karlstad på onsdagskvällen. Då står två män och en äggröra i blickpunkten.

”Östrogen humor mixas med testosteronstinn vardagstragedi” – så beskrivs föreställningen av Riksteatern, som arrangerar turnén när pjäsen når Karlstad, onsdagen den 29 mars.

Spelplatsen är Arenan och för både manus och skådespel står Charlotte Lindmark och Mia Westin. De gör rollerna som Maurits och Kent, två norrländska män i övre medelåldern som en vardagskväll bjuder in till matlagningskurs med bästa receptet på ”Äggröra för ensamhushåll”. Kryddad humor med svärta utlovas.

Artikeltaggar

Charlotte LindmarkFöreställningarHumorKarlstadNöje/KulturRiksteaternSkådespelareTeater

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.