Hoppa till huvudinnehållet

Par slog sönder hem efter Färjestads förlust: ”Märktes att det var lönehelg och hockey”

Publicerad:
Par slog sönder hem efter Färjestads förlust.
Par slog sönder hem efter Färjestads förlust. Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen har haft fullt upp under natten i Värmland.

Förutom att pengarna för månadens slit tagit sig in på banken så var det också hockey, vilket resulterade i en del ärenden för polisen.

Vid 22-tiden fick polisen in samtal om ett misstänkt fall av våld i nära relation i Karlstad. Väl på plats så fann polisen ett kraftigt berusat par som slagit sönder saker i sin lägenhet på grund av att Färjestad förlorade matchen.

– Det märks att det var lönehelg och hockey igår. Det kan jag konstatera, säger Sophia Jiglind, presstalesperson på polisregion Bergslagen.

Ingen blev misstänkt för något brott men Sophia Jiglind säger att det är bra att grannar ringer när de hör något misstänkt.

Strax efter 23.00 larmades polisen ut till ett bråk i en bostad i Hällefors. En man i 55-årsåldern hade skadats med något typ av tillhygge. En man i 30-årsåldern är anhållen för grov misshandel.

Klockan 23.40 gjordes en flygande kontroll på en A-traktor i Årjäng. Besiktningen visade att fordonet inte är kördugligt och polisen satte körförbud på A-traktorn. Ingen är misstänkt för något brott i samband med kontrollen.

Sophia Jiglind, presstalesperson på polisregion Bergslagen.
Sophia Jiglind, presstalesperson på polisregion Bergslagen. Foto: LARS HEDELIN

Vinglade över vägbanan

Strax innan midnatt larmades polisen ut till E45 i höjd med Fagerås i Kil. En bilist hade setts framföra sitt fordon på ett vårdslöst sätt. Bilen ska ha vinglat över vägbanan och pendlat kraftigt i hastighet.

Föraren blåste negativt i polisens sållningsinstrument men en anmälan om vårdslöshet i trafik är ändå upprättad. Den misstänkte är en man i 65-årsåldern.

Vid 00.30 begav sig polisen till Norrstrand i Karlstad med anledning av att de fått in flera samtal om högt musikspelande från A-traktorer.

Polisen pratade med personer i fem A-traktorer och avvisade dem från parkeringen där de befann sig.

Klockan 01.20 misshandlades en kvinna på en nattklubb i centrala Karlstad. Händelsen uppmärksammades av ordningsvakter som ringde polisen. Kvinnan, som är i 35-årsåldern, hade fått en flaska i huvudet av en i nuläget okänd gärningsman. En anmälan om misshandel upprättades.

Man anhållen för grov misshandel

Artikeltaggar

A-traktorBilburen ungdomBrott, lag och rättFärjestadFärjestad BK HerrGrov kvinnofridskränkningHälleforsKarlstadMisshandelSophia JiglindVårdslöshet i trafik

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.