Hoppa till huvudinnehållet

André kan bli Årets centrumutvecklare i Sverige

Publicerad:
André Liljemark kan bli Årets centrumutvecklare i Sverige.
André Liljemark kan bli Årets centrumutvecklare i Sverige. Foto: Morgan Bäckvall

Under flera år har André Liljemark varit projektledare för näringslivsföreningen iTorsby. Nu kan han komma att prisas för sitt arbete.

Han är en av tre nominerade till riksomfattande priset Årets centrumutvecklare.

Riksorganisationen Sveriges centrum- och platsutvecklare utser sedan 2012 Årets centrumutvecklare.

Nu är alltså finalisterna för 2023 års utmärkelse utsedda och det är en trio bestående av Lisa Thörn från Uppsala, Emelie Höglander från Vännäs och André Liljemark från Torsby.

De tre finalisterna tillkännagavs under Sveriges centrum- och platsutvecklares årskonferens i Stockholm där man också firade 25 år som riksorganisation och förening, skriver riksorganisationen i ett pressmeddelande.

– Vi har även i år fått in flera bra nomineringar från representanter i kommuner, fastighetsägare eller branschkollegor runt om i landet på lokala personer de vill lyfta och som alla gör stordåd på sina platser. Nu är finalisterna utsedda och vi ser fram emot Svenska Stadskärnors årskonferens i Helsingborg den 31 maj där vinnaren utses, säger Marlene Hassel, ordförande.

Artikeltaggar

André LiljemarkHandeliTorsbyNomineringarStockholmTorsbyUppsalaUtmärkelserVännäs kommun

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.