Hoppa till huvudinnehållet

Gård i Köla har fått nya ägare

Publicerad:

Sven Ola och Carl Johan Nilsson, 34 och 33 år, har tagit över fastigheten på adressen Hälle Solliden 1 i Köla från Nils Henrik Olsson.

Ägarskiftet i form av en gåva blev klart i januari 2023. På gården finns ett hus med boyta på 140 kvadratmeter, 2 hektar betesmark, 9 hektar åkermark och skogsmarker på 220 hektar (samt ett skogligt impediment). Dessutom står en ekonomibyggnad på 455 kvadratmeter på fastigheten.

Artikeltaggar

ÅmotforsBostad och byggenEda kommunFastighetsaffärerVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.