Frölundas supporterklubb ställer in resa – sålde bara 66 biljetter till ikväll

Publicerad:
På grund av för klent intresse kommer Frölundas supporterklubb Goa Gubbar inte att köra någon bortaresa till kvällens match. (Bild från matchen i Göteborg i söndags). Foto: MICHAEL ERICHSEN

Frölunda supporterklubb Goa Gubbar kommer inte upp till Karlstad med några busslass supportrar ikväll. Anledningen? För klent intresse.

SUPERLIVE: Senaste nytt om Färjestad och SHL-slutspelet

För en dryg vecka sedan meddelade Goa Gubbar på sin Facebooksida att bokningsläget skulle behöva bli bättre om resan till match 3 i Karlstad skulle bli av.

Men något tryck kom aldrig, och för några dagar sedan kommunicerade man ut att resan ställs in på grund av för svagt intresse.

Bortaföljet i Karlstad har fått chansen att köpa 150 biljetter, men enligt Göteborgs-Posten har man bara sålt 66.

– Det är så att vi har rätt mycket folk som har jobb som är med i Goa Gubbar. Det är problemet, folk får inte ledigt från jobbet. Det var många som tog ledigt i fredags, då fick vi ihop en buss, säger Goa Gubbars ordförande Marco Vieira till GP.se.

Intresset att se rond 4 i Scandinavium är dock stort. Den är redan slutsåld.

Wolfpack, Färjestads supporterklubb, släppte biljetterna till Göteborgsresan igår kväll, och ett dygn senare finns bara ett fåtal platser kvar.

På lördag kommer dock Goa Gubbar till Karlstad med ett större bortafölje. Till den resan är bokningstrycket mycket bättre.

Artikeltaggar

FärjestadFärjestad BK HerrFrölunda HCGöteborgGöteborgs-PostenIshockeyKarlstadSHLSM-slutspel 2023

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare