Värmlänningen lämnar SHL-klubben: ”Sveriges finaste förening”

Publicerad:
Efter sex säsonger lämnar Jesper Kandergård, 22, lämnar SHL-klubben Leksand. Foto: TOBIAS STERNER

Jesper Kandergård lämnar Leksand.

Det meddelar den värmländske forwarden via sina sociala medier.

“Tack Leksand! Sex år i Sveriges finaste förening och tiden har flugit förbi! Vill tacka för alla vänner och minnen man fått längs vägen! Tack till alla fans, ni är helt otroliga! På återseende”, skriver Kandergård.

22-åringen från Arvika gick på hockeygymnasiet i Leksand och SHL-debuterade i mars 2020. Sedan dess har han gjort över 100 framträdanden i ligan och skrapat ihop 6 (5+1) poäng – tre av målen prickades in denna säsong.

Vilken Kandergårds nya klubbadress blir är ännu inte bekräftat.

Artikeltaggar

Arvika HCIshockeyJesper KandergårdLeksands IFSHL

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare