Hoppa till huvudinnehållet

Förare flydde undan poliskontroll – passagerare misstänks för narkotikabrott

Publicerad:
Polisen började förfölja ett misstänkt fordon i Säffle natten mot söndag. Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen gjorde en kontroll av en bil i Säffle vid klockan 02.00 natten mot söndag. I samband med detta misstänks en man i 30-årsåldern för narkotikabrott.

En polispatrull körde omkring i Säffle vid 02-tiden natten mot söndag när de fick möte av en bil som fångade deras intresse.

– Bilen vänder och då börjar patrullen följa efter för att genomföra en kontroll. När polisen kommit ikapp har den andra bilen stannat. Föraren springer då iväg till fots från platsen, säger Bjarne Andersson, stationsbefäl hos polisen.

Han fortsätter.

– Kvar i bilen finns en passagerare, en man i 30-årsåldern, och när man gör en husrannsakan i bilen anträffas misstänkt narkotika.

Finner mer narkotika

Kort därpå genomförde polisen också en husrannsakan i passagerarens bostad.

– Även där anträffas narkotika. Vad det är för narkotika och vilka mängder det rör sig om det framgår inte av anmälan, säger Bjarne Andersson.

Föraren som flydde från platsen är ännu okänd för polisen.

Artikeltaggar

Bjarne AnderssonBrott, lag och rättHusrannsakanNarkotikaNarkotikabrottSäffle

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.