Hoppa till huvudinnehållet

Segerraden förlängd för Skåre – besegrade Hammarö

Publicerad:
IFK Hammarö förlorade mot Skåre HK
IFK Hammarö förlorade mot Skåre HK

12-26 (6-13) blev resultatet när Hammarö och Skåre möttes i Hammarhallen på söndagen. I och med detta har Skåre fyra raka segrar i division 3 Väst norra dam i handboll, och efter den tuffa perioden är Skåre nu i riktigt bra form.

Josephine Byberg och Karolina Johnson gjorde fem mål var för Skåre. Övriga mål för bortalaget gjordes av Jasmine Kirotar 4, Antonia Bååt Eriksson 3, Olivia Paulsson 3, Lovisa Bengtsson 2, Samira Crncevic 2 och Jennie Larsson 2, målen för Hammarö gjordes av Malin Nilsson 5, Emilia Johansson 2, Stina Spets 2, Clara Finnsgård, Ellie Lindholm och Stina Wåhlander.

Skåre ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Hammarö är på fjärde plats.

Artikeltaggar

Division 3 Väst norraHandbollIFK HammaröSkåre HK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.