Hoppa till huvudinnehållet

Hammarö vände halvtidsunderläge till seger

Publicerad:
IFK Hammarö vann mot HK Brukspôjkera
IFK Hammarö vann mot HK Brukspôjkera

Hammarö hade problem och låg under med 14-16 efter första halvlek i matchen i division 3 Väst norr herr i handboll mot Brukspôjkera i Hammarhallen. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 30-27 för hemmalaget Hammarö.

Victor Sundbom gjorde sex mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Oskar Karlsson 5, Ante Mononen 4, Markus Nilsson 4, Conrad Bergman 3, Ola Bergman 2, Martin Åhgren 2, Andreas Bood, Christoffer Jakobsson, Max Ågren och Einar Österling, målen för Brukspôjkera gjordes av Gustav Henriksson 10, Jonas Johansson 8, André Maxstad 5, Svante Backfält 2, Albin Hagström och Christoffer Åström.

Hammarö har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Brukspôjkera har två vinster och tre förluster.

Resultaten i sista omgången betyder att Hammarö slutar på femte plats i tabellen, och Brukspôjkera på nionde plats.

Artikeltaggar

Division 3 Väst norrHandbollHK BrukspôjkeraIFK Hammarö

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.