Hoppa till huvudinnehållet

Brukspöjkera fixade en poäng mot Torsby

Publicerad:
Torsby IK spelade lika mot HK Brukspôjkera
Torsby IK spelade lika mot HK Brukspôjkera

Torsby ledde med 16-10 efter första halvlek hemma mot Brukspöjkera i division 3 Väst norra dam i handboll. I andra halvlek jobbade sig Brukspöjkera in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 24-24.

Torsbys mål gjordes av Alicia Gustafsson 9, Johanna Rattfält 8, Moa Andersson 2, Hilma Söderlund 2, Elin Bengtsson, Josefine Forslund och Rebecca Henriksson. Målen för Brukspöjkera gjordes av Tove Forsman 7, Nora Glavå Nilsson 5, Ida Boström 4, Helen Jansson 3, Anna Svensson 3, Andrea Ekvall och Klara Hellström.

Torsby har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Brukspöjkera har en vinst, två oavgjorda och två förluster.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Torsby slutar på femte plats, och Brukspöjkera på sjätte plats.

Artikeltaggar

Division 3 Väst norraHandbollHK BrukspôjkeraStjernehallenTorsby IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.