Hoppa till huvudinnehållet

Sunnanå vann hemma mot Lillån B

Publicerad:
BKI Sunnanå vann mot Lillån IBK
BKI Sunnanå vann mot Lillån IBK

Det blev seger för Sunnanå på hemmaplan mot Lillån B i första matchen i division 1 Kval till div 1 Reg Svealand dam, med 8-6 (3-1, 3-3, 2-2).

– Nu har vi tagit en vinst i första kvalmatchen och tre härliga poäng. En match som bjöd på det mesta, fart, många mål, härlig stämning i en nästan fullsatt hall och bra innebandyspel från båda lagen. Kan inte få en bättre lördag kväll, kommenterade Sunnanås assisterande tränare Hans-Owe Sundström.

Målgörare för Sunnanå var Lina Ek Segerblom 3, Ia Kaugesaar 2, Nellie Arnefur och Linda Olsson, medan Lillån B:s mål gjordes av Minelle Holmgren Persson 3, Filippa Berntsson, Ebba Erlander och Ella Stockhult. Ett av Sunnanås mål var ett självmål.

Sunnanå tar sig an Kristinehamn i nästa match hemma söndag 26 mars 16.00.

Artikeltaggar

BKI SunnanåECG ArenaInnebandyLillån IBK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.