Hoppa till huvudinnehållet

Hammarö bröt Hellton U segersvit

Publicerad:
IF Hellton förlorade mot IFK Hammarö
IF Hellton förlorade mot IFK Hammarö

Efter nio segrar i rad i division 3 Väst norra dam i handboll för Hellton U så tog vinstsviten slut hemma mot Hammarö. Matchen på onsdagen i Sundsta Sporthall slutade 21-26 (10-15). Det var första förlusten i serien för Hellton U.

Segern var Hammarös sjunde på de senaste nio matcherna.

Malin Nilsson gjorde nio mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Keina Popplewell 3, Stina Spets 3, Stina Wåhlander 3, Lovisa Johansson 2, Emilia Johansson 2, Hanna Melchert 2, Anja Bergman och Elin Rosenlund, målen för Hellton U gjordes av Rut Björnstad 7, Meja Jägrud 4, Cornelia Lidman 4, Saga Dahlstedt 2, Wilma Ekberg 2, Ebba Isaksson och Linnea Thomsson.

Hellton U stannar därmed i serieledning, och Hammarö på fjärde plats, i tabellen.

Söndag 19 mars spelar Hellton U borta mot Forshaga 17.30 och Hammarö mot Skåre hemma 14.00 i Hammarhallen.

Artikeltaggar

Division 3 Väst norraHandbollIF HelltonIFK HammaröSundsta Sporthall

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.