Hoppa till huvudinnehållet

Formsvaga Karlstads IBF Ungdom möter Hedemora

Publicerad:

Bottenlaget Karlstads IBF Ungdom jagar en seger när laget möter tiondeplacerade Hedemora borta i Vasahallen. Inför dagens match har bortalaget fyra matcher i rad utan seger i division 1 västra Svealand herr i innebandy. Hedemora förlorade mot Hagfors senast.

När lagen möttes senast, 10 december i Colorama Arena, slutade det med seger för Karlstads IBF Ungdom med 8-7.

Karlstads IBF Ungdom har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot LI20 IBF.

Artikeltaggar

IBF HedemoraInnebandyKarlstad IBF Ungdom

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.