Hoppa till huvudinnehållet

Villastaden Kristinehamn vann enkelt hemma mot Degerfors

Publicerad:
Villastaden Kristinehamns IF IBF vann mot Degerfors IBK
Villastaden Kristinehamns IF IBF vann mot Degerfors IBK

Det blev en klar seger för Villastaden Kristinehamn mot Degerfors hemma i division 5 Värmland östra herr i innebandy. Matchen slutade 12-7.

– Vi hade inte kunnat få en bättre avslutning på den här säsongen. En härlig inramning i en näst intill fullsatt Brogårdshallen med kringarrangemang i vår sponsormatch för Suicide Zero. Att vi dessutom lyckades vinna matchen, ta andraplatsen i serien och av egen kraft säkra avancemang till division 4 under vår första säsong gjorde inte dagen sämre. En stor eloge till våra funktionärer som kämpade på suveränt med hamburgergrillning och kiosk med mera, kommenterade Villastaden Kristinehamns spelare Mattias Pontén.

Degerfors tränare Peter Persson tyckte så här om matchen:

– Nja jag vet inte om det är en sådan tung förlust utan vi gör lite för mycket misstag själva och fokuserar på fel grejer under matchen som gör att vi förlorar. Vi är minst lika bra som Villastaden men det är bara att gratulera dem till avancemang till Division 4 nästa säsong.

Villastaden Kristinehamn imponerar med fem segrar och 38–23 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Degerfors har två vinster och tre förluster och 43–46 i målskillnad.

Serien är nu färdigspelad. Villastaden Kristinehamn slutar på andra plats, och Degerfors på femte plats.

Artikeltaggar

BrogårdshallenDegerfors IBKDivision 5 Värmland östraInnebandyVillastaden Kristinehamns IF IBF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.