Hoppa till huvudinnehållet

Hellton mot Önnerediterna i Sundsta Sporthall i sista omgången

Publicerad:

I dag tar Hellton emot Önnerediterna i Sundsta Sporthall i avslutningsmatchen i division 2 väst UFS dam i handboll. Önnerediterna har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med tredjeplacerade Hellton. Hellton förlorade sin senaste match med 22-28 mot HB 78.

När lagen möttes senast, 15 januari i ÖHK-Hallen, slutade det med seger för Önnerediterna med 31-27.

Önnerediterna är obesegrade på bortaplan, efter tre segrar och en oavgjord match.

Artikeltaggar

HandbollHK ÖnnerediternaIF HelltonSundsta Sporthall

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.