Hoppa till huvudinnehållet

Hagfors vill ta sig ur formsvackan

Publicerad:

Hagfors är inne i en riktigt tung formsvacka i Allsvenskan västra/södra dam i innebandy. Inför mötet hemma mot Bergs IK har laget 21 raka förluster, och är nu på åttonde plats i tabellen. Bortalaget har åtta förluster i rad, senaste mot Västerås IBS med 3-5.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Bergs IK, med 8-7.

Bergs IK har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot just Fröjeredi senaste matchen.

Artikeltaggar

Bergs IKHagfors IF UddeholmInnebandyUddeholm arena

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.