Hoppa till huvudinnehållet

Kristinehamn U vann borta mot Hagfors IF Uddeholm U

Publicerad:
Hagfors IF Uddeholm förlorade mot Kristinehamns IBF
Hagfors IF Uddeholm förlorade mot Kristinehamns IBF

Det blev dramatiskt när Kristinehamn U vann mot Hagfors IF Uddeholm U i division 3 Värmland östra dam i innebandy på söndagen. Laget vann med 8-7 (4-3, 1-0, 3-4) borta i Uddeholm Arena. Mia Gustafsson slog till med bara 33 sekunder kvar av matchen och blev matchhjälte med sitt 8-7-mål.

– Tjejerna gör en riktigt bra match och vi spelar upp oss till 7-7, sedan är det marginaler som avgjorde matchen och i denna match till Kristinehamns fördel. Totalt sett en riktigt bra match av laget, kommenterade Hagfors IF Uddeholm U:s tränare Anders Fredriksson efter matchen.

Kristinehamn U var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-4.

Efter 4.06 i andra perioden slog Mia Gustafsson till, på pass av Felicia Nilsson och gjorde 3-5.

I tredje perioden var det i stället Hagfors IF Uddeholm U som hade greppet. Laget vann perioden med 4-3 men Kristinehamn U kunde hålla undan och vinna matchen med 8-7.

Noterbart är att Kristinehamn U:s Felicia Nilsson stod för ett mål och tre assist, Jennifer Lid Nilsson gjorde två mål och spelade fram till ett mål och Mia Gustafsson stod för två mål och ett assist. Dessutom att Hagfors IF Uddeholm U:s Tova Lövenheim hade tre assists.

Hagfors IF Uddeholm U har fem förluster och 17–52 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kristinehamn U har två vinster och tre förluster och 19–46 i målskillnad.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Hagfors IF Uddeholm U slutar på sjätte plats, och Kristinehamn U på femte plats.

Artikeltaggar

Division 3 Värmland östraHagfors IF UddeholmInnebandyKristinehamns IBFUddeholm arena

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.