Hoppa till huvudinnehållet

Segersviten sprack för Hammarö mot Skåre

Publicerad:
Skåre HK vann mot IFK Hammarö
Skåre HK vann mot IFK Hammarö

Hammarö hade fem raka segrar inför bortamatchen i division 3 Väst norra dam i handboll mot Skåre. Då kom första förlusten sedan den 6 november. Matchen på lördagen i Sundsta Sporthall slutade 22-13 (9-7).

Jasmine Kirotar gjorde sex mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Antonia Eriksson 4, Jennie Larsson 4, Lovisa Hedborg 3, Olivia Paulsson 3 och Josephine Byberg 2, målen för Hammarö gjordes av Ellie Lindholm 4, Lovisa Johansson 2, Malin Nilsson 2, Stina Spets 2, Anja Bergman, Nina Melchert och Keina Popplewell.

Skåre har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Hammarö har fyra vinster och en förlust.

Det här betyder att Skåre är kvar på andra plats, och Hammarö stannar på fjärde plats, i tabellen.

Onsdag 8 mars 20.30 spelar Skåre borta mot Kristinehamn. Hammarö möter Forshaga borta i Forshaga SH söndag 5 mars 17.00.

Artikeltaggar

Division 3 Väst norraHandbollIFK HammaröSkåre HKSundsta Sporthall

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.