Hoppa till huvudinnehållet

Hagfors vill ta sig ur formsvackan

Publicerad:

Hagfors är inne i en riktigt tung formsvacka i Allsvenskan västra/södra dam i innebandy. Inför mötet borta mot sjätteplacerade Fröjered har laget 20 raka förluster, och är nu på åttonde plats i tabellen. Fröjered vann sin senaste match med 4-3 mot Telge SIBK.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Fröjered på bortaplan med 6-4.

Hagfors har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter tio försök.

Artikeltaggar

Fröjereds IFHagfors IF UddeholmInnebandySparbankshallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.