Hoppa till huvudinnehållet

Villastaden Kristinehamn tog revansch på Filipstad U

Publicerad:
Villastaden Kristinehamns IF IBF vann mot Filipstad IBK
Villastaden Kristinehamns IF IBF vann mot Filipstad IBK

Det blev 7-3 till Villastaden Kristinehamn när laget mötte Filipstad U på söndagen i division 5 Värmland östra herr i innebandy. Med det tog hemmalaget Villastaden Kristinehamn en skön revansch, då Filipstad U vann senaste mötet lagen emellan med hela 10-4.

– En mycket viktig vinst i jakten på andraplatsen i serien. Tobias Johansson, värvad från Kristinehamns IBF innan transferfönstret stängde gjorde debut för oss denna match och visade prov på sin fantastiska teknik och spelsinne, även fast han inte spelat match på en lång tid Nu återstår några matcher innan vi kan summera säsongen, kommenterade Villastaden Kristinehamns spelare Mattias Pontén efter matchen.

Därmed har Villastaden Kristinehamn vunnit fyra matcher i rad i division 5 Värmland östra herr.

Villastaden Kristinehamn har fyra segrar och en förlust och 34–26 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Filipstad U har tre vinster och två förluster och 39–25 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Villastaden Kristinehamn på andra plats i tabellen, medan Filipstad U är på fjärde plats.

Villastaden Kristinehamn tar sig an Deje U i nästa match borta söndag 5 mars 13.30. Filipstad U möter Åsmyra borta lördag 4 mars 17.00.

Artikeltaggar

BrogårdshallenDivision 5 Värmland östraInnebandyVillastaden Kristinehamns IF IBF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.