Hoppa till huvudinnehållet

Hellton vill förlänga segersviten

Publicerad:

I dag möts Hellton och Stenungsund i Sundsta Sporthall i division 2 väst UFS dam i handboll. Hellton är nu på tredje plats i tabellen, efter fem segrar i rad, den senaste mot Backa 2 med 39-28. Det blev seger i den senaste matchen för Stenungsund, 28-27 mot Särökometerna hemma.

När lagen möttes senast, 23 januari i Stora Höga Arena, slutade det med seger för Hellton med 39-26.

Hellton har två segrar på fyra försök hittills hemma i serien.

Artikeltaggar

HandbollIF HelltonStenungsunds HKSundsta Sporthall

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.