Hoppa till huvudinnehållet

Formsvaga Hagfors mot Katrineholm

Publicerad:

Hagfors har haft det motigt i Allsvenskan västra/södra dam i innebandy senaste tiden, och är i dålig form inför matchen borta mot Katrineholm. Bortalaget har 19 förluster i rad, och har halkat ner till åttonde plats. Katrineholm vann senast mot Fröjered med 8-2.

När lagen möttes senast, 26 november i Uddeholm Arena, slutade det med seger för Katrineholm med 10-5.

Hagfors har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter nio försök.

Artikeltaggar

DuveholmshallenFBC KatrineholmHagfors IF UddeholmInnebandy

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.