Hoppa till huvudinnehållet

Karlstads IBF Ungdom tar emot Dottevik

Publicerad:

I kväll spelar Karlstads IBF Ungdom hemmamatch i division 1 västra Svealand herr i innebandy mot Dottevik. Karlstads IBF Ungdom fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 5-5 mot IBF Borlänge, Dottevik gick poänglösa ur mötet med Kais Mora (6-9).

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Dottevik på hemmaplan, 8-2.

Dottevik har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot IBF Borlänge och LI20 IBF.

Artikeltaggar

Colorama ArenaDotteviks IFInnebandyKarlstad IBF Ungdom

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.