Hoppa till huvudinnehållet

Uppgifter: Lennström klar för schweizisk klubb

Publicerad:
Theodor Lennström har gjort stor succé i FBK under säsongen, nu tyder mycket på att han är förlorad för klubben.
Theodor Lennström har gjort stor succé i FBK under säsongen, nu tyder mycket på att han är förlorad för klubben. Foto: TOBIAS STERNER

Theodor Lennström är uppsatt på Färjestads skadelista för tillfället men är trots det ett hett namn. Nu rapporterar Sportbladets Silly-surr att backen är klar för schweiziska Geneve.

Djurgårdsbacken avslöjar: Fick en förfrågan från Färjestad

Expressen var först med att rapportera om det schweiziska intresset för Theodor Lennström. Nu har Sportbladet uppgifter på att övergången ska vara helt klar.

Tidningen har tidigare även rapporterat om NHL-intresse för Färjestads poängspruta som har kontrakt till säsongen 2025/26 .

FBK:s sportdirektör Rickard Wallin har tidigare kommenterat ryktena:

– Chansmässigt för oss så är det ganska liten chans att han stannar ja. Vi måste vara realistiska. Han jagar fortfarande sin NHL-chans och vi vet att det även finns andra intressenter. Men vi vet också om att han trivs väldigt bra här, så vi hoppas att han spelar här i framtiden om det är så att han väljer att hoppa på någonting. Vi har dock inte fått besked om att någonting skulle vara klart. Vi är dock inte dumma, utan vi förstår, berättade Wallin i Expressens sillyrum.

Färjestads första ord om skadade stjärnan: ”Dag för dag”

Artikeltaggar

ExpressenFärjestadFärjestad BK HerrGenèveIshockeyNHLRickard WallinTheodor Lennström

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.