Hoppa till huvudinnehållet

Sunne får nytt bolag i nöjesbranschen

Publicerad:

Enligt Folkan Rottneros AB själva kommer deras verksamhet bestå i att "bedriva verksamhet inom nöje och kultur, såsom konserter, dans, lokaluthyrning, magasinering samt café, pub och mindre butik samt därmed förenlig verksamhet."

Bolaget, som registrerades hos Bolagsverket den 20 februari, har sitt säte i Sunne.

Bolaget har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Företrädare är Schuyler Farm, 45 år, som är styrelseledamot samt Åsa Birgitta Farm Stadin, 72 år, som är styrelsesuppleant.

Artikeltaggar

NäringslivNya företagRottnerosSunne kommunVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.