Hoppa till huvudinnehållet

Lockerud/Mariestad favorit mot Hagfors

Publicerad:

Hagfors är inne i en riktigt tung formsvacka. Inför mötet hemma mot andraplacerade Lockerud/Mariestad har laget 18 raka förluster i Allsvenskan västra/södra dam i innebandy. Lockerud/Mariestad spelade Fröjered senast och förlorade.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Lockerud/Mariestad på hemmaplan, 6-4.

Lockerud/Mariestad är rätt bra på bortaplan, och har fem segrar och en oavgjord match.

Artikeltaggar

Hagfors IF UddeholmIBK Lockerud MariestadInnebandyUddeholm arena

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.