Hoppa till huvudinnehållet

Karlstads IBF Ungdom möter IBF Borlänge borta

Publicerad:

På lördagen tar Karlstads IBF Ungdom sig an IBF Borlänge på bortaplan i Maserhallen i division 1 västra Svealand herr i innebandy. IBF Borlänge vann sin senaste match med 9-3 mot Kais Mora, Karlstads IBF Ungdom lyckades inte lika bra och förlorade mot Runsten.

Senast lagen möttes slutade det med seger för IBF Borlänge på bortaplan med 6-4.

Karlstads IBF Ungdom har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot LI20 IBF.

Artikeltaggar

IBF BorlängeInnebandyKarlstad IBF UngdomMaserhallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.