Hoppa till huvudinnehållet

Ny ägare till 40-talshus i Stöllet – 507 000 kronor blev priset

Publicerad:

Försäljningen av huset på adressen Ljusnäs 1 i Stöllet är nu klar.

Ny ägare blir Yngvar Myrbakken från Klöfta, Norge som köper fastigheten av Stefan Andersson Bakken och Tommy Bakken. Huset är 77 kvadratmeter stort och byggdes 1942. Ägarbytet gjordes i december 2022 och priset blev 507 000 kronor.

Lite mindre än en kilometer därifrån såldes för tolv månader sedan ett annat hus, på Ljusnäs 16B. Där blev priset för det 220 kvadratmeter stora huset 1 100 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerStölletTorsby kommunVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.