Hoppa till huvudinnehållet

Skattkärr toppar tabellen efter seger

Publicerad:
Skattkärrs IK vann mot Skoghalls IBK Herr
Skattkärrs IK vann mot Skoghalls IBK Herr

Skattkärr är ny serieledare i division 2 Värmland herr i innebandy efter hemmaseger med 6-5 (1-0, 3-1, 2-4) mot Skoghall. Skattkärr leder serien två poäng före Hultsberg som dock har en match mindre spelad. Skoghall ligger på tredje plats i tabellen.

– Skönt att fortsätta vinna trots spelet kanske inte sitter helt som vi vill. Två bra lag där ingen av oss kommer upp i nivå. Tycker dock över 60 minuter att vi vinner rättvist, tyckte Skattkärrs tränare Robin Axelsson, efter matchen.

Skoghalls ledare Martin Olander:

– Bra match mot ett skickligt lag. Det går lite troll i vårt målskytte och vi lyckas inte vinna trots bra spel. Men vi tar med oss en bra tredje period som vi vinner och laddar om inför nästa match.

Det här innebär att Skattkärr nu har fem segrar i följd i division 2 Värmland herr.

Daniel Lundh gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av David Andersson, Oscar Johannesson, Andreas Jonsson och Isak Olsson, målen för Skoghall gjordes av Linus Broström, David Nilsson, Johan Olsson, Felix Olsson och Alexander Ådjers.

I nästa match möter Skattkärr Hertzöga borta på lördag 18 februari 15.00. Skoghall möter Åmål söndag 26 februari 12.30 hemma.

Artikeltaggar

Colorama ArenaDivision 2 VärmlandInnebandySkattkärrs IKSkoghalls IBK Herr

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.