Hoppa till huvudinnehållet

Bra start för Tobias Edén i Thailand: ”Rullade i ett par fina puttar”

Publicerad:
Det blev två under par dag ett för Tobias Edén i Thailand. Foto: Helena Karlsson

DP World Tour fortsätter att spelas i Asien.

Den här veckan är man i Thailand och för Tobias Edén från Karlstad GK blev det ett bra förstavarv.

Förra veckan i Singapore klarade inte Tobias Edén cutten efter två dagar men den här veckan fick han en bättre start på tävlingen.

Edén gick runt det första varvet på 70 slag vilket är två under banans par. Det var ett lite skiftande varv då han gjorde hela sju birdies, varav tre i rad på de inledande hålen, men också fem bogeys.

– Jag spelade bra på varvet. Jag lyckades med att få en bra start vilket jag har jobbat på och rullade i många fina puttar. I fortsättningen på tävlingen ska jag försöka att minimera antalet bogeys så får vi se vart det leder, säger Tobias Edén.

Martin Simonsen, Danmark, och Sami Välimäki, Finland, leder tävlingen efter det första varvet på åtta under par.

Artikeltaggar

GolfKarlstad GKThailandTobias Edén

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.