Hoppa till huvudinnehållet

Villa från 1911 på 182 kvadratmeter såld i Stöllet – priset: 2 300 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av huset på Värnäsmon 7 i Stöllet är nu klar.

Nya ägare blir Iris Theeuwen och Eric Ten Pierick från Pijnacker, Nederländerna som köper fastigheten av Gunn och Ulf Solberg. Huset är byggt 1911 och har en boyta på 182 kvadratmeter. Fastigheten har också en tomt på lite mer än 1,8 hektar. Ägarbytet gjordes i januari 2023 och priset blev 2 300 000 kronor.

En dryg kilometer därifrån såldes i oktober förra året ett annat hus, på Björby 9. Där blev priset för det 110 kvadratmeter stora huset 1 000 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerStölletTorsby kommunVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.