Hoppa till huvudinnehållet

Karlstadsbyrå prisade på gala: ”Stolta och glada”

Publicerad:
Peter Jansson Ling, VD på Ord & Bild som prisades på Cirkus i Stockholm. Arkivbild.
Peter Jansson Ling, VD på Ord & Bild som prisades på Cirkus i Stockholm. Arkivbild. Foto: Jonny Ohlsson

Reklambyrån Ord & Bild från Karlstad har anledning att fira. Under ”Årets Byrå-galan” prisades Karlstadsbyrån under onsdagskvällen.

Ord & Bild blev för andra året i rad två i kategorin reklambyråer med 15–25 miljoner i intäkter.

Galan arrangerades under onsdagskvällen på Cirkus i Stockholm. Arrangör är Regi som varje år bedriver studier i kundnöjdhet.

Ord & Bild från Karlstad har varit finalister varje år sedan 2000, och i år blev det alltså ännu en andraplats.

– Det är klart att vi är både stolta och glada över denna utmärkelse och att vi som byrå lyckas hålla en så hög nivå över tid, och att både nationella och värmländska kunder ger oss så fina betyg. Jag hoppas och tror att våra kunder känner av vårt engagemang och att det är det som syns i deras svar i undersökningen, säger Peter Jansson Ling, VD på Ord & Bild.

– Jag vill rikta ett stort tack till våra kunder som sporrar oss och inte minst till gänget på byrån som brinner för strategisk och idéstark kommunikation.

Artikeltaggar

GalorKarlstadNäringslivPeter Jansson LingStockholmUtmärkelser

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.