Hoppa till huvudinnehållet

Charlottenberg vann första matchen mot Kristinehamn

Publicerad:
Charlottenbergs HC vann mot Kristinehamns HT
Charlottenbergs HC vann mot Kristinehamns HT

Charlottenberg har tagit greppet mot Kristinehamn i HockeyTrean Play Off Värmland, efter seger på hemmaplan med 3-1 (0-1, 2-0, 1-0) i första matchen. Charlottenberg kan därmed avgöra serien i nästa match.

Kristinehamns tränare Henrik Johansson:

– Alltid surt att förlora hockeymatcher, speciellt när vi tycker att vi till stora delar genomför den på ett bra sätt. Men pucken måste in i mål om man skall vinna. Jag tycker vi skapar lägen hela matchen men otur och oförmåga grinar oss i ansiktet. Vi får slipa lite detaljer och förbättra trafiken på mål så ska vi se till att vi får ett avgörande sudden på torsdag när Charlottenberg gästar Björkhallen.

Kristinehamn tog ledningen efter 16 minuters spel, genom Felix Arnqvist framspelad av Gustav Palmberg och Filip Olsson. Efter 7.40 i andra perioden slog Viktor Qvist till, och kvitterade för Charlottenberg.

Robert Frost gjorde dessutom 2-1 efter 16.33 på pass av Erik Fridlund och Emil Henriksson.

10.57 in i tredje perioden nätade Charlottenbergs Emil Karlsson framspelad av Tobias Nyman och ökade ledningen. Karlsson fullbordade därmed lagets vändning. 3-1-målet blev matchens sista.

De båda lagen möts igen torsdag 9 februari 19.30, i Björkhallen.

Artikeltaggar

Charlottenbergs HCGränshallenIshockeyKristinehamns HT

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.