Hoppa till huvudinnehållet

Seger för Örnen i toppmatchen mot Kungsör

Publicerad:
Kungsörs IK förlorade mot HC Örnen
Kungsörs IK förlorade mot HC Örnen

Örnen tog en tung seger på bortaplan mot Kungsör i toppmötet mellan ettan och tvåan i HockeyTrean Värmland/Västmanland/Örebro på fredagen. Matchen slutade 4-5 efter straffar.

– Vi tar en poäng som räckte för serieseger men när vi släpper in kvitteringen med en sekund kvar och torskar matchen på straffar så känns allt skit i alla fall! Vi tar helg och sedan tränar vi på inför kvalet som startar den 12/2, tyckte Kungsörs tränare Håkan Haglind, efter matchen.

Kungsör har tre vinster och två förluster och 39–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Örnen har två vinster och tre förluster och 27–32 i målskillnad. Det här var Kungsörs sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Örnens tredje uddamålsseger.

Kungsör stannar därmed i serieledning, och Örnen på andra plats, i tabellen. Fem poäng skiljer lagen åt.

Artikeltaggar

Elite Sängar ArenaHC ÖrnenHockeyTrean Värmland/Västmanland/ÖrebroIshockeyKungsörs IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.