Hoppa till huvudinnehållet

Biggest loser-Janne: ”Dagen vi åkte från slottet så tog jag en snus”

Publicerad:
Janne Löwstrand ger sin syn på första avsnitten av Biggest loser där han medverkar för att gå ned i vikt.
Janne Löwstrand ger sin syn på första avsnitten av Biggest loser där han medverkar för att gå ned i vikt. Foto: TV 4 pressbild

De två första avsnitten av årets Biggest loser har sänts. Kristinehamnaren Janne Löwstrand, 50, har fått mycket pepp från Sveriges alla hörn.

– Det känns konstigt att bli en inspiration, säger han.

Under de första två avsnitten var det ingen som åkte ut. Men i det andra avsnittet var det en tävling där Janne Löwstrands lag, det röda laget, förlorade. Det är dock inte det som han nämner först. Det är snuset.

– De får det att se ut som att jag bara tänker på snus och visst, jag har varit snusare länge och det är jobbigt utan snus. Det var värst de tre första dagarna. Men under tävlingen var det inte bara det som gjorde att jag tappade fokus. Det var att en i personalen stoppade in en snus framför mig som fick mig ur spel. Men den personen bad om ursäkt sen, säger Janne Löwstrand.

Enligt honom hade produktionen nämligen sagt till snusarna att ingen i personalen skulle snusa, men det hade tydligen inte framkommit till den som det berörde.

– De ville inte att man skulle snusa i programmet eftersom man ska vara en bra förebild och det är 18-årsgräns på snus och det är alla åldrar som tittar på det programmet. Men den dagen vi åkte från slottet så tog jag en snus det första jag gjorde.

Bortsett från det har kristinehamnaren fått mycket positiva reaktioner, framförallt via chattfunktionen Messenger, speciellt efter tisdagens avsnitt.

Janne i Biggest loser: ”Jag köpte 35 chipspåsar och åt upp dem på fyra dagar”

– Det har varit mycket folk som skrivit där som varit från hela Sverige. Det känns konstigt på ett sätt för många av dem tycker att jag är en inspiration. Jag har ju inget att dölja om min bror men många tyckte att det var starkt gjort. Det känns konstigt att bli en inspiration.

Artikeltaggar

MänskligtMatTräningTV4

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.