Hoppa till huvudinnehållet

Så ställer Färjestad upp mot Linköping – Tomkins i mål

Publicerad:
Matt Tomkins vaktar Färjestads mål ikväll, när laget möter Linköping på bortais. Foto: JOHAN BERNSTRÖM

Färjestad har haft en del backfrågetecken inför kvällens match mot Linköping.

Theodor Lennström och Axel Bergkvist är dock spelredo när pucken släpps om två timmar, precis som Tomas Mitell hoppades på i förmiddags.

Senaste nytt om backarna från Färjestads matchvärmning

En krasslig Theodor Lennström och en Axel Bergkvist som klev av träningen tidigare skapade lite huvudbry hos FBK-coachen på måndagen.

När laget värmde innan avresa till Linköping på tisdagsförmiddagen fanns dock backarna med på isen, och förhoppningen var att de skulle spela ikväll.

Så blir det också. Båda är med i laget när FBK tar sig an Linköping på bortais.

Matt Tomkins får förtroendet i kassen.

Per Åslund är fortsatt på skadelistan, liksom Remi Elie, Henrik Björklund samt långtidsskadade Mikael Wikstrand och Jens Westin. Ville Pokka är avstängd från spel idag och på torsdag.

Såhär ställer Färjestad upp.

Mer hockeyläsning i väntan på nedsläpp:

Dubbelt FBK i Tre Kronors trupp: ”Otroligt läskig spelare”Guide inför Linköping-Färjestad – läs på inför matchenForsell om kontakten med Vancouver – och senaste nytt om "försvunna" målcheckenSenaste nytt om backarna från Färjestads matchvärmningJakobsson hyllar Färjestad – och Mitell: ”Helt annan attityd”Jacob Nilsson förvånad över Pokkas straff: ”Vet inte vad de går på”Pokka stängs av – missar två matcher

Psst!

Du hinner även lyssna på vårt senaste poddavsnitt med Lucas Forsell som gäst. Vilken uppladdning!

Lyssna här nedanför.

Artikeltaggar

Axel BergkvistFärjestadFärjestad BK HerrIshockeyLinköpingLinköping HCMatt TomkinsPer ÅslundRemi ElieSHLTheodor Lennström

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.