Hoppa till huvudinnehållet

Formsvaga Hagfors mot Telge SIBK

Publicerad:

Hagfors har haft det motigt i Allsvenskan västra/södra dam i innebandy senaste tiden, och är helt ur form inför matchen borta mot Telge SIBK. Bortalaget har 16 förluster i rad, och har halkat ner till åttonde plats. I den senaste matchen för Telge SIBK fick laget med sig en poäng efter 5-5 mot Partille D1.

När lagen möttes senast, 22 oktober i Uddeholm Arena, slutade det med seger för Telge SIBK med 9-0.

Hagfors har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter sju försök.

Artikeltaggar

Hagfors IF UddeholmInnebandyTelge SIBK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.