Hoppa till huvudinnehållet

83 kvadratmeter stort hus i Klässbol sålt till ny ägare

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på Näbbol Lillåsen 1 i Klässbol är nu klar.

Ny ägare är Jan Erik Mattias Grankvist, 31, boende på Näbbol Lillåsen i Klässbol och säljare är Bengt Lars Tony Andersson. Husets byggår är 1990 och det har en boyta på 83 kvadratmeter. Fastigheten har också en tomt på 5 417 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i januari 2023 och priset blev 1 275 000 kronor.

Artikeltaggar

Arvika kommunBostad och byggenFastighetsaffärerKlässbolVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.